NOVA PRODUCCIÓ DE LET TEATRE
La companyia LET Teatre emprèn un nou repte, l’adaptació de l’obra “Atemptats contra la seva vida”, de Martin Crimp, un text que ens enfronta a una pregunta: qui és l'Anne?

Mitjançant disset arguments, aquesta interrogació que sobrevola tota l’obra ens farà navegar per una realitat moderna de la qual en són indestriables les guerres, els refugiats, el genocidi, la globalització econòmica i els seus efectes sobre la humanitat, els moviments dissidents, la crueltat i els mecanismes de control de les elits del poder contra la resta de la població.

Qui és, doncs, l’Anne? En aquesta amalgama contemporània, quantes coses pot arribar a ser?


Autor: Martin Crimp
Repartiment:
Laura Robles, Xavi Robles, Gerard Lagomazzini, José Manuel Cardo i Rosa Carnero
Direcció: Ana Pérez

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #letteatre
Espectacle en català
 
     
  Del 17 al 19 de MAIG
divendres 21h
dissabte 21h
diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.