UN RECORREGUT VITAL FET CONCERT
Les cançons són molt més que lletra i música. Existeixen i perduren gràcies a allò amb que les associem, amb els records que ens evoquen, amb alguna cosa que ens hi uneix íntimament i que és diferent per a cadascú.

Xuel Díaz torna a les seves arrels. Berguedana descendent d’andalusos, sempre ha sentit l’imaginari de la copla, la rumba o la ranxera com part del seu ADN. Aquestes són algunes de les seves cançons, però també són les nostres. “Brindar con extraños” fa un repàs d’aquestes influències i en renova l’estil. Un concert diferent, acompanyat per la meravellosa guitarra de Laia Casanellas i sota la minuciosa batuta escènica de Juanjo Marín.


Repartiment: Xuel Díaz (cantant) i Laia Casanellas (guitarra)

Direcció: Juanjo Marín
Assessorament: David Anguera

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #nadaconcert
Espectacle en català
 
     
  14 de DESEMBRE
divendres 21h

Preu: 10 euros
Amics del Teatre: 6 euros
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.