UNA COMÈDIA DESCONCERTANT
Qui és Sylva? és una obra desconcertant, experimental, però sobretot molt i molt divertida, tot i que amb una temàtica molt seriosa: la confusa naturalesa de l'amor, la necessària pèrdua de la innocència i les vivificants propietats del perill.

L'obra comença presentant Martin, un reputat arquitecte que acaba de guanyar el premi Pritzker, i la seva estimada esposa Stevie. Es diverteixen amb diàlegs enginyosos i acudits còmplices. Semblen una parella perfecte. Però aquest matrimoni perfecte, aquesta vida casi perfecta, es comença a trencar peça a peça.


Autor:
Edward Albee
Repartiment: Bàrbara Ferrer, Júlia Ramírez, Sergi Ortiz I Paco Martínez

Direcció: Juanjo Marín

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #quiessylvia
Espectacle en català
 
     
  Del 18 al 20 de GENER
divendres 21h
dissabte 21h
diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.