COMENCEM TEMPORADA A LA FRESCA
Després de l'èxit de l'experiència de treure el teatre a la fresca, volem arrencar temporada amb sis noves funcions de la versió teatral de LAS BODAS DE FÍGARO, l’òpera de Mozart.

En aquest cas, no cantarem, convertirem la història en un vodevil del segle XVIII. Sota la llum de les bombetes de fira i de les estrelles, podreu conéixer les històries de Fígaro i Susana, dos criats que volen casar-se però que no ho tindran gens fàcil.

Repartiment: Joan Pere Calvo, Jennifer Cobo, Pep Esparrach, Unax Fernández, Mireia Garcia, Noelia Lorenzo, Marcos Moreno, Noelia Oliver, Isabel Pastor, Rosario Romero i Yolanda Sánchez
Direcció: Joan Fernández

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #bodasdefigaro
Espectacle en castellà

 
     
  Del 20 al 29 de SETEMBRE
divendres, dissabte i diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
El preu inclou una consumició
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.