ACABEM TEMPORADA A LA FRESCA
Estiu, terrassa i unes copes a la fresca. Un matrimoni amb una relació estable des de fa anys, basada en l’honestedat i l’amor, arrossega amb el temps una quotidianitat plena d’hàbits rutinaris. Troba en l’acceptació mútua dels seus amants una reafirmació de la seva relació. La sortida, una escapada cap a un món més enllà del real, emparat en la fantasia i el desig, on la infidelitat no els sembla un engany sinó una formula per sostenir l’amor i la passió.

Però el joc sexual els endinsa en unes dinàmiques que obliguen a les antigues identitats a plantejar-se nous reptes en l’art de la seducció.

Autor: Espectacle de creació
Repartiment:
En preparació
Direcció: Andreu Banús

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #lacita
Espectacle en català

 
     
  Del 29 de MAIG al 14 de JUNY
divendres i dissabte 20h
diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
El preu inclou una consumició
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.