UNA COMÈDIA AMB DOS ROMBES
Benvingudes i benvinguts a Encuentros Con-Sentidos. Una experiència on els personatges despertaran tots els seus sentits i en la que seran guiats pel "Mestre" en un camí d'autoconeixement cap a la seva essència més intrínseca, més vertadera, també més animal.
Un camí al que arriben saben qui son, pero no qui poden arribar a ser... Una mirada d'empoderament i llibertat, fresca i desenfadada envers el món de l'erotisme i la sensualitat.

Repartiment: Eva María Ramírez, Albert Escodà, Montse Martínez, Miquel Ribó, Luci Alcudia, Pilar Teixidor, Marina del Valle, Albert Domènech, Eli Carrillero i Montse Sagré
Direcció: Montse Bañolas

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #encuentrosconsentidos
Espectacle en castellà

 
     
  21 i 22 de MARÇ
dissabte 20h i diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.