UNA COMÈDIA AMB TÚNIQUES
Imagina un jove fogós amb les hormones esvalotades que s'enamora d'una esclava. L'esclava, ho és d'una cortesana. La cortesana té un amant. L'amant és el germà gran del jove fogós, que vol fer-li un regal a la cortesana. Per això, li compra un eunuc, però encara no l'hi ha donat. El jove s'assabenta del del regal. I, com accedir a la casa de la cortesana per poder enamorar a l'esclava, tasca fàcil no és, decideix suplantar, reemplaçar-lo. A l'eunuc.
T'ho imagines? Imagina-t'ho. I, ara afegeix un criat que no vol, i una criada que no s'assabenta, i un soldat enamorat d'un General, i un general que no sap, que dubta, que si carn que si peix, i un cilindre , bé, no, un cilindre no, diguem que una Cilindra. Tot un embolic al més pur estil Cocotevá que ens transporta a l'antiga Atenes. Prepara la túnica que l'embolic està servit.

Autor: A partir de l'obra de Publio Terencio Africano
Repartiment:
Pedro Muñoz, Elisabet Villena, Xeska Robles, Merche Meneses, Óscar Martorell, Andrea Pérez, Kike Hita, Hugo Ramos, Tania Alor, Álex Mas i Rosa Aparicio
Direcció: Xavi Villena

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #eleunuco
Espectacle en castellà

 
     
  del 27 al 29 de MARÇ
divendres i dissabte 20h
diumenge 19h

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.