UN CLÀSSIC MOLT ACTUAL
Fuenteovejuna és un poble que viu sota el domini d’un tirà que no respecta les lleis i abusa del seu poder. Un home cruel sense escrúpuls que maltracta els homes i sotmet les dones a la força. Davant aquest situació, el poble diu prou.

Aquesta història està basada en uns fets reals viscuts a un poble andalús allà pel segle XV. Tot i els anys, potser la història no ens és tan llunyana.


Autor: A partir de l'obra de Lope de Vega
Repartiment:
Irene Casanovas, Berta Culla, Alba Estany, Biel Fernández, Pablo Jiménez, Pau Molina, Lidia Pino, Irene Prieto, Álex Rodríguez, Anna Sánchez, Berta Soler i Carmela Zarza
Direcció: Joan Fernández

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #eleunuco
Espectacle en castellà

 
     
  del 22 al 24 de MAIG
divendres i dissabte 20h
diumenge 19h

Preu: 4 euros
Amics del Teatre: gratuït
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.