TEATRE FAMILIAR PER NADAL
És Nadal i el senyor Argan està malalt, molt malalt... o això és el que ell diu. No es mou del seu sofà, ningú no sap què li passa i l’apotecari ja no té més medecines per donar-li.
Sense saber com i amb el pijama posat, veurà com el seu gran sofà es transforma en un circ i ell fa un viatge en el temps que l’ajudarà a rememorar grans històries. I descobrirà que no està malalt, simplement és un somiador i no hi ha remei per a un malalt imaginari. Només en els límits de la seva fantasia hi ha la solució... SOMIAR DESPERT!


Repartiment: Joan Pere Calvo, Mari Comas, Pep Esparrach, Biel Fernández, Joan Fernández, Unax Fernández, David Moreno, Noelia Oliver, Isabel Pastor i Constantí Redón
Direcció: Joan Fernández

Opina a les xarxes amb l'etiqueta #pollastredenadal
Espectacle en català

 
     
 

27-28-29 de DESEMBRE
2-3-4 de GENER
tots els dies a les 18h, excepte diumenge 29 (12h)

Preu: 8 euros
Amics del Teatre: 4 euros

 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.