SINOPSI DE L'ESPECTACLE

Al poble de Conill-Conillam hi viuen molts conills. Tot i ser ben diferents, els agrada jugar junts i en una cosa s’assemblen: els encanten les pastanagues!

Amb un llenguatge proper i uns titelles expressius, la nostra proposta acosta els infants a la natura tot convidant-los al joc i l’amistat. Amb una presentació acurada i dinàmica, la història mostra la importància dels valors del respecte i l’assertivitat.

ACTUACIÓ EMMARCADA DINS LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL PASSATGE INSÒLIT
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: Truqueu al 93 385 26 82 o passeu un mail a entrades@teatrelacolmena.cat, deixant el vostre nom i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Creació
Txo Titelles

Construcció titelles
Nartxi Azcargorta

Música
Xabi Labaien

Direcció
Nartxi Azcargorta


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #passatgeinsolit #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de