SINOPSI DE L'ESPECTACLE
"Els maies creien que si la lluna es posava vermella era presagi que passaria alguna cosa terrible…"

Estem segurs de conèixer els nostres amics? Les nostres parelles? Són els qui ens envolten, realment el que semblen?

Una nit set amics, tres parelles entre ells, decideixen durant un sopar deixar els mòbils sobre la taula perquè tothom pugui sentir i ser testimoni de tots els whatsapps i trucades entrants… Sigui qui sigui. Però és una nit especial. Hi ha un eclipsi… On els portarà aquest joc sota la influència de la lluna vermella? Veniu a descobrir-ho amb nosaltres!
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Repartiment
Montse Sagré, Pilar Teixidor, Miquel Ribó, Montse Martínez, Luci Alcudia, Albert Domènech, Paco Villanueva, Marina del Valle i Marc Saez


Direcció
Montse Bañolas


Espectacle en català

Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #artenaccio #santacolomaciutatdeteatre
 
     
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de