Andreu Banús
Teatre Joves / Teatre Adults
Llicenciat en Art dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, és co-director de La Colmena i està al capdavant d'altres projectes culturals com el Passatge Insòlit. Com a actor, ha treballat a teatres com el TNC o el Liceu i ha estat co-creador d'El que ma queda de teatre. A televisió ha participat a sèries com 'Temps de silenci', 'El comisario' o 'La riera'.

 
     

Joan Fernández
Companyia Jove / Teatre Adults
Co-director de La Colmena, encapçala el projecte de l'Escola de les Arts. A més, fa anys que gira per teatres i festivals de tot Espanya amb la seva companyia El que ma queda de teatre, especialitzada en teatre familiar i de carrer.

 
     
Jordi Sain
Màgia
Comença en el món de la màgia de la mà del gran mestre Gabi Pareras. Juntament amb altres tres mags creen 'Un mago en tu vida', una companyia amb la que fa espectacles com '22 centímetros', que ja fa tres temporades es pot veure en cartell a Barcelona.
Després de l'escola de màgia de La Colmena, va arrencar un altre projecte de formació a L'Hospitalet.
 
     
Mónica Pérez
Claqué
Estudia interpretació a l'Estudio de Cristina Rota; teatre musical a Scaena i Memory de Madrid; i claqué a Barcelona, Madrid, New York i Berlín amb professors com Guillem Alonso, Roser Font, Roxanne Butterfly, Barbara Duffy, Mike Minery, Cristina Delius, Brenda Bufalino, Max Pollak...
Com a ballarina de claqué, ha actuat per tot el món amb companyies com Camut Band, Trakatap, Barcelona Rhythm Tap, Chili con Tap...
 
     
Jordi Cardona
Gospel
Format en guitarra clàssica i en direcció coral, ha fet multitud de tallers de grans figures del gospel de tot el món . Fa més de 10 anys que forma part de corals de gospel i, actualment, és membre dels Barcelona Gospel Messengers, sota la direcció de Ramón Escalé.
És el director de Gospel 4 Cors. Un grup de més de 120 cantaires format per quatre agrupacions corals, una de les quals és el cor de La Colmena.
 
     

Aránzazu García
Cant
Mezzo-soprano va fer els estudis superiors de cant a l'ESMUC i de grau mitjà de violoncel al Conservatori professional d'Elda i Elx. Va fer el Màster de Natura Importa (foniatria).
Com a cantant d'òpera, ha actuat a espais com el Gran Teatre del Liceu, Auditori de Barcelona, Festival de Peralada, Teatre Poliorama...

 
     
Jesús Arredondo
Guitarra
Professor de guitarra clàssica i flamenca, amb formació al Conservatori del Liceu i el Conservatori de Badalona. Com a docent, té més de 30 anys de trajectòria.
En l'actualitat, gira amb la formació Sondelvent.