SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Un grup d'actrius aterren sense saber com a un teatre. De cop i volta, estan envoltades de vestuaris, decorats, l'escenari i el públic, sempre el públic. I com tenen públic, han d'actuar. Per tant, hauran de tornar a representar la mateixa comèdia que van portant de poble en poble des de fa tants anys, que ja ni s'enrecorden quants.
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Repartiment
Inma Carrasco, Carme Hellín, Noelia Oliver, Kristiina Ostrat, Isabel Pastor, Pepi Romero, Mercedes Torres i Begoña Zarza

Direcció
Andreu Banús i Joan Fernández


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #lascomediantas #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de