SINOPSI DE L'ESPECTACLE
"Hijas No Deseadas De Dios Vol. I" és un projecte que, a partir dels textos clàssics de la trilogia de Lorca: "Yerma",
"Bodas de Sangre" i "La Casa de Bernarda Alba", pretén crear i realitzar una nova peça artística multidisciplinària i creada conjuntament que contempla l’àmbit performàtic, l’interpretatiu, el cant, la dansa i l’audiovisual.

El projecte té com a finalitat realitzar una peça que recuperi els textos clàssics de l’autor. En aquest es parteix d'unes històries aparentment desvinculades de la nostra actual realitat que es converteixen en un missatge reivindicatiu respecte la repressió femenina i la escàsa visibilització de la salut mental mitjançant un llenguatge interdisciplinari i contemporani.
 
 
ENTRADES
Aquesta és una activitat organitzada per la Cía. Hijas no deseadas de Dios.

Més informació: hijasnodeseadasdedios@gmail.com
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Repartiment
Cía. Hijas no deseadas de Dios


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #santacolomaciutatdeteatre
 
     
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de