SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Deixar la parella no és un assumpte fàcil. S'han fet estudis de tot tipus d'estudi per saber quina és la millor manera. Metges, psicòlegs, gurús, tarotistes, youtubers... tots han donat la seva opinió, però ara us volem presentar el manual definitiu, un manual interactiu per deixar la parella.
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Repartiment
Cristina Barrio, Joan Pere Calvo, Aitor Dorado, Pep Esparrach, Mar Ferrer, Mari Carmen Lozano, Lourdes Martín, Ester Pérez, Marisol Perianes i Núria Villa

Direcció
Joan Fernández


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #santacolomaciutatdeteatre
 
     
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de