SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Nit de Nadal. Jaime ha convidat a sopar al seu amic Roberto perquè li ha de fer un favor. En canvi, Jaime no sap que qui està més contenta de la visita de Roberto és Luisa, l’esposa de Jaime i a la vegada amant de Roberto.

Amb aquest punt de partida, i l’aparició de nous personatges que aniran embolicant encara més la història, ja sabem que la nit té tots els números de ser molt mogudeta. Tots acabaran en pijama. Ara només falta saber qui anirà a dormir amb qui.

L'ESPECTACLE ES REPRESENTA AL TEATRE SAGARRA
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Repartiment
Amb Anabel Agorreta, Cristina Barrio, Joan Pere Calvo, Pep Esparrach, Ana Lagos i Constantí Redón

Direcció
Joan Fernández


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #pijamascolmena #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de