SINOPSI DE L'ESPECTACLE

Torna a La Colmena, un espectacle que reuneix a poetes locals i del Barcelonès Nord, que llegiran les seves obres i recordaran la figura d'Isabel-Clara Simó, l'autora que aquest any centra molts dels actes del Correllengua.

Des de l’any 1996 el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal.


ACTUACIÓ EMMARCADA DINS EL CORRELLENGUA 2021
 
 
ENTRADES
Entrada: Gratuïta

Reserves: Passeu un mail a rodolfodelhoyo@gmail.com
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Organitza
Centre Excursionista Puigcastellar
Òmnium Cultural
Associació Cultural de Poesia Pont del PetroliOpina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #polispoetica #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de