SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Un altre Nadal torna el teatre familiar a La Colmena amb 'Quin pollastre de Nadal', un espectacle amb màgia, titelles i molt bon humor.

Tornarem a a veure la història del senyor Argan, un senyor que diu que està malalt, tot i que potser no ho està i tots els seus mals són imaginaris. Assegut al seu sofà gegant només fa que prendre els medicaments que li dona el seu apotecari. Però la màgia del Nadal farà que, sense moure's del seu sofà, pugui fer un viatge molt especial que l'ajudarà a curar totes les seves malalties.
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Autor
Andreu Banús i Joan Fernández

Repartiment
Mari Comas, Pep Esparrach, Biel Fernández, Unax Fernández, David Moreno, Noelia Oliver i Isabel Pastor

Direcció
Joan Fernández


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #pollastredenadal #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de