SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Després d'una nit no gaire memorable, en Roberto (Manel López) i l'Amanda (Andrea Pérez) es lleven amb intencions ben diferents. Ell, un bateria analcohòlic d'un sol èxit, vol tornar a veure-la. Però l'Amanda només està interessada a saber-ne més, d'en Roberto, per fer-lo reflexionar sobre les seves decisions passades.

Els seus caràcters, antagònics, s'acosten cada vegada més fins a esdevenir dues cares d'una mateixa història. Robert Castle és una comèdia dramàtica àgil, descarada i sense final feliç.
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Autor
Manel López

Repartiment
Manel López i Andrea Pérez

Direcció i producció
Cia. Cafè Simbòlic

Música original
Pau Horta


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #robertcastle #cafesimbolic #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de