SINOPSI DE L'ESPECTACLE
Lifespoiler és una peculiar història de ciència-ficció on els personatges viuen una història d'amor que ja saben com acabarà.

Què passaria si coneguéssim el nostre futur més immediat? Com viuríem les nostres vides? Us ho proposem en aquest espectacle, i us fem un spoiler: podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?
 
 
ENTRADES
Entrada: 8 euros
Amics del Teatre La Colmena: 4 euros
Sagarra Club, Excèntrica i Carro de Baco: 6 euros

Reserves: entrades@teatrelacolmena.cat o al 613 02 90 55 (només whatsapp)
Deixeu el vostre nom, la data de la funció i quantes entrades voleu
.
  FEU-VOS AMICS DEL TEATRE LA COLMENA
Per només 20 euros a l'any, podeu convertir-vos en Amic del Teatre La Colmena, i així gaudir de descomptes en les entrades de tots els espectacles del nostre teatre i d'altres espais culturals de la ciutat.
  FITXA ARTÍSTICA

Autor
Marc Angelet i Alejo Levis

Repartiment
Mireia garcia, Alfred Mompart i Anna Simon

Direcció
Andreu Banús


Opina a les xarxes amb les etiquetes
#teatrelacolmena #lifespoiler #santacolomaciutatdeteatre
 
 
 
AMICS DEL TEATRE: Recordeu que només per 20 euros a l'any, us podeu fer Amics del Teatre i tindreu descomptes en la compra de les entrades, possibilitat d'entrar a actes exclusius pels Amics, matrícula gratuïta als cursos de la nostra Escola de les Arts...  
PARKING: Podeu aparcar al parking de la Plaça de la Vila i de la Rambla de Sant Sebastià durant 3 hores per només 1 euro. Presenteu el ticket del parking juntament amb l'entrada a la nostra taquilla i us posarem el segell per validar-lo.
 
Amb el suport de